Underwater Dogs

Al llarg dels anys vas acumulant records, però la millor manera de que mai t’oblidis dels moments importants és fent una foto. Tenen la capacitat de captura un moment i així poder-lo recordar sempre. Perquè el moment és pot oblidar però la foto queda. A més a més, les fotos s’utilitzen molt per acompanyar textos i poder entendre millor la noticia, l’anunci, un text explicatiu… La foto és un element molt receptiu, ja que sempre transmet alguna cosa. Transmeten sentiments.

A qui no li ha entrat nostàlgia al mirar una foto del passat? A qui no li ha impactat mai una foto d’un tràgic accident? Qui no ha plorat mai en veure una foto d’una persona que ja no hi és? Qui no ha rigut mai amb una foto graciosa? Qui no ha agafat por amb una foto tèrbola?

Així doncs, les fotografies han anat variant molt amb els anys; avui en dia no necessitem un àlbum perquè són digitals, ni una càmera per fer-ne sinó que es podem capturar amb el mòbil, poder-les retocar de mil maneres amb un ventall d’aplicacions que existeixen i després compartir-les en xarxes socials. No obstant, el procediment canvia però crec que per molt que passin els anys no es deixarà de fer fotos.

16350_190793136797_8260645_n

Les últimes que m’han impactat són del fotògraf Steth Casteel . Tracta d’uns gossos els quals estan sota  l’aigua i fan el que millor saben fer: jugar i còrrer darrera de pilotes. La veritat es que les fotografies aquàtiques sempre m’han resultat gracioses però aquestes entre la corrent de l’aigua i la càmera d’alta velocitat fan que els gossos semblen furiosos, o millor dit, bèsties salvatges subaquàtiques! Aquestes fotografies s’han recollit en un llibre anomenat “Underwater Dogs”.

resizer (1) resizer (2) resizer (3) resizer (4) resizer (5) resizer (6) resizer seth-casteel-02 seth-casteel-05

Aquestes fotografies, des del meu parer, provoquen un contrast original, reflectint l’actitud de cada gos sent aquesta la seva naturalesa primitiva. Si anem més enllà veurem que és el que transmeten aquestes fotos.  Personalment, em transfereixen vida, energia i moviment; ganes de lluitar per aconseguir la pilota, desig de sortir a l’exterior…

Advertisements
Posted in Art

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s